AUTOKEMPU ČESKÁ BRÁNA SE DAŘÍ

Na webu garáž.cz - což je odborný web pro motoristy - bylo zveřejněno hodnocení autokempů v ČR. Těší nás, že autokemp na Staré Olešce, který je v majetku AMK Česká brána, se dostal mezi desítku nejlepších kempů v ČR.

 Kemp byl vybudován úsilím členů AMK v 70 letech minulého století. Starší členové AMK Česká Brána a jejich rodiny odpracovali při budování kempu stovky brigádnických hodin.

 
Máme radost, že kemp drží krok " s tempem doby "a slouží dobře, v souladu s cíli AMK Česká Brána, mototuristům. V poslední době se zvýšil počet návštěvníků z Německa, Polska, Holandska a dalších zemí.

 
Výbor AMK věnuje rozvoji kempu trvalou pozornost, v letošním roce uskutečnil v kempu několik kontrolních návštěv. Nájemci kempu ve spolupráci s výborem AMK realizovali v kempu v poslední době mnohá zlepšení. K zásadní kvalitativní změně došlo v kempové restauraci - moderní interiér, kvalitní sortiment a celodenní stravování ubytovaným. Generální obnovou prošla čistička odpadů. Celkovou rekonstrukci prošla i recepce kempu. V dalším období se připravuje další rozšíření restaurace a modernizace a rozšíření sociálního zázemí kempu.